2016. január 18., hétfő

Dr. Csernus Imre: A Nő-Csajsziknak

Tisztelt Csernus Doki! 

Ön nem valami kedves, de annál őszintébb, és ezt nagyon bírom magában, ezért egy vallomással kezdem...
 Amikor megláttam a könyvesbolt kirakatában az új könyvét, az volt az első gondolatom, hogy:
 "Mi van Doki, nem tud újat mondani? Inkább leporolja, lebutítja a régi mesét a csajsziknak?"
De felütve és beleolvasva, pozitívan csalódtam, nem egy újracsomagolt terméket tartottam a kezemben, hanem egy velős, egyenes útmutatót fiatal csajoknak ahhoz, hogy megtalálják magunkban a NŐT, az igazi, testileg-lelkileg egész-és egészséges JÓ NŐT.
 Szokták mondani, hogy kötelező olvasmánnyá tenném..., de a kötelező dolgokat mindenki utálja...
Ezért amondó vagyok, legyen betiltott könyve, akkor tutira mindenki el akarja majd olvasni :) 

Részemről: Ez a könyve is, akár a korábbiak, adott nekem egy újabb lökést ahhoz, amit éppen meg kell tennem, illetve bőven van min agyalni közben-utána! 

Írjon továbbra is ilyen nyersen és őszintén Doki! 
Köszönettel: EgyKönyvmoly

Fülszöveg:

" Nő akarsz lenni? Jó nő? Boldog nő? Boldogabb, mint az anyád, vagy azok a felnőtt nők, akik körülvesznek? De nem tudod, mit tehetsz ezért? Nagyon nehéz dolgod van, hiszen valószínűleg nem kaptál olyan mintát, amelyet követve kellő önismeretet szerezhetnél.


Még biztosan kislány voltál, amikor nyolc évvel ezelőtt megjelent A Nő című könyvem. Mindaz, amiről abban a könyvben szó esett, ma aktuálisabb, mint valaha. A világ megváltozott, de a problémák ugyanazok maradtak. Ezért úgy határoztam, elmondom neked is, szerintem mitől nő egy nő, csak egy kicsit másképpen... Ha érdekel, mit gondolok a korai szexről, a mobiltelefonos randialkalmazásokról, az internetes társkeresésről, a közösségi média veszélyeiről és még sok más fontos dologról, amivel nap mint nap szembesülsz, ez a könyv neked szól.


Ahogy a legtöbb ember, valószínűleg te is előszeretettel hárítod másokra a felelősséget. Pedig ha látni akarsz, ha boldog akarsz lenni, akkor döntés elé kerülsz: vagy folytatod, amit eddig csináltál, és továbbra is a homokba dugod a fejed, vagy megtanulsz felelősséget vállalni önmagadért, a tetteidért. Ez a könyv felhívja a figyelmed bizonyos kérdésekre, támpontokat ad, segítséget nyújt. De a döntés egyedül a tiéd."

2 megjegyzés:

 1. Jaj de jó ezt olvasni! :)
  Már nekem is megvan, kedves barátnőm megajándékozott vele karácsonyra. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor jót választott neked :) Számomra többször bele-bele olvasósra sikerült

   Törlés