2010. október 25., hétfő

Ezeket a könyveket várom.

Jó dolog az előjegyezhető könyv, és az előrendelés is. Engem viszont nem szabad net közelbe engedni, különben  elszabadulok. Új évi fogadalmam idén Szilveszterkor az lesz, hogy a 2011-es évben szigorúan csak havi egy könyvet újítok be. Nehéz lesz, nehezebb, mint eddig bármi. Addig is erre az évre még van 1-2, na jó annál azért több könyv, amit már megrendeltem. Íme ezekre várok:
1. Árnyékvilág- Spirit Bliss alias Hujber Adrienn: 
Piros barátnőm hívta fel a figyelmemet a fiatal írónőre. Pontosabban az általa írt Twilight fanfiction oldalra onnan pedig Spirit Bliss hivatalos oldalára is eljutottam. Tetszik a stílusa. Nagy örömömre a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan megjelenik az Árnyékvilág c. első regénye.  Várható megjelenés: 2010.10.29.
2. Cecelis Ahern: Ajándék 
Haj, ezt a könyvet már alig várom. Imádom az írónőt, az egyik nagy kedvencem. Athenaeum Kiadótól várható: 2010.10.27.









3. Jamie Oliver: Jamie főzőiskolája 
Nem szokásom gasztrokönyvek vásárlása, hiszen itt az internet, rengeteg blog, teli recepttel, illetve a családi könyvtárunkban is fellelhető még anyukám ifjú asszony korában kapott kincset érő példányok. Ígyrecept van bőven mindenütt. De Jamie kivétel. Van már tőle 2 könyvem, ebben azt ígéri 24 óra alatt megtanulok főzni. Rajtam ne múljék! Várható m: 2010.10.28.







4. J.R.Ward: Sóvárgás -Bukott angyalok sorozat 2. rész 
Ward vámpírjai a tuti befutók, de sóvárgok már az újabb angyali történetéért is. Várható: 2010.11.17.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése