2014. november 28., péntek

Sarah Addison Allen- A barackfa titka


Sarah Addison Allen megnyert magának                               A csodálatos Waverly-kerttel és az Édes élet is kedvenc lett nálam, így nagyon, nagyon várom a következő könyvét is!

Egy csontváz a magányos barackfa tövében…
Két család viszálya…
Szenvedély és árulás…

Várható megjelenés: 2014.12.09 (Könyvmolyképző)

Remélem nem fog csúszni!!! Már látom magam előtt, ahogy a karácsonyfa tövébe kuporodva, pihe-piha pokróccal körbe bugyolálva, almás-fahéjas Milfordot kortyolgatva két rokonlátogatás és két halászlé-töltött káposzta-rántott hús-diós bejgli merénylet között ezzel a történettel kényeztetem a lelkem.

Fülszöveg:
„A harmincéves Willa Jackson – egy generációkkal korábban anyagi romlásba dőlt régi, előkelő déli család sarjaként – kétes hírnévnek örvend. A Blue Ridge Madam – amit még Willa ükapja építtetett, és ami annak idején az észak-karolinai Walls of Water legpompázatosabb otthonának számított – évek óta a szerencsétlenség és a botrány jelképe. Willa megtudja, hogy volt osztálytársa – a nemesi származású Paxton Osgood – kívülbelül fel akarja újíttatni az épületet, hogy első osztályú fogadót alakítson ki belőle. Ám amikor az építkezés közben egy csontváz kerül elő a magányosan álló barackfa alól, rég eltemetett titkok kerülnek napvilágra, a városkában pedig furcsa események követik egymást. A véres rejtély minden várakozás ellenére közelebb hozza egymáshoz Willát és Paxtont, akik közösen kénytelenek szembenézni a két család szenvedéllyel és árulásokkal teli történetével, illetve kideríteni az igazságot, amely a mai napig hatással van az élők sorsára.

4 megjegyzés:

  1. Eredetiben van meg, ugyanilyen szépséges borítóval, de a magyarnak most kifejezetten tetszik a betűtípusa is a címnél! :) És szintén, nagy szerelem volt az Édes élet, biztos ez is fog tetszeni :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szorítottam ezért a borítóért :) Nagyon várós! Szeretném már képbe venni, dédelgetni és persze olvasni is :)

      Törlés
  2. Jaj, de szép :) Megtartották azt a borítót, amelyikkel nekem is megvan a könyv, de jó :D Gyönyörű! Úgy várom! Kíváncsi leszek, magyarul mennyire fog tetszeni!

    VálaszTörlés
  3. Ő is feltétlen olvasós lesz jövőre! Vagy amint kezem ügyébe kerül! :D Tényleg hangulatos a borító. Egy télbe csempészett tavasz. :)

    VálaszTörlés