2010. december 28., kedd

Különleges könyvespolcok 1.

Korábban már említettem, hogy helyhiánnyal küzdök. Könyvespolcra van szükségem. Olyan kellene, amin sok-sok könyv elfér, helytakarékos-mert már semmi nem fér be a szobámba, és nem utolsó sorban szép is. Keresem az ötleteket, közben találtam néhány gyönyörűséget a neten,
Ez a lépcsős megoldás nagyon tetszik.


Ebben a fotelban biztosan jókat lehet olvasni.

8 megjegyzés:

  1. Tényleg szuper ez a lépcsős megoldás! A fotelszerűség kényelmes voltával vitatkoznék, de nagyon ötletes és vicces:)

    VálaszTörlés
  2. Valószínűleg nem kényelmes, de nagyon klassz :)
    Kifejezetten sajnálom, hogy nincs ilyen lépcsőnk, talán majd egyszer...

    VálaszTörlés
  3. A lépcsős polc tényleg nagyon jól néz ki! Bár én nemrég kaptam egy nagyobb falra szerelhető könyvespolcot, de ha így folytatom, hamarosan az is betelik. Szóval a plusz hely sosem árt.:D

    VálaszTörlés
  4. A lépcsős tényleg jó, helytakarékos, és egy ilyen fotelt is elfogadnék, kényelmesebb változatban.:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól néz ki a lépcsőbe rejtett könyvespolc, de nem szívesen lennék ott portörléskor. :) És sajnálnám is a könyveimet, alapvetően nem tűnik túl biztonságosnak számukra, hiszen ha rosszul lépsz, akár véletlenül beléjük is rúgsz... brrr
    én tágas, napfényes nappalit szeretnék, egész falnyi könyvespolcokat, néhányat igazi üvegajtós könyvszekrényként képzelek el, ide kerülnének a legféltettebb kincsek :)
    Nekem sokáig az volt a megoldás, hogy egyszerűen nem vettem könyvet, hanem kikölcsönöztem a könyvtárból. Az a könyv, amitől az elolvasása után is nehezen szabadulok meg, az biztosan megérdemli, hogy az életteremben tartsam, úgyhogy azokat megveszem.

    VálaszTörlés
  6. A lépcső helytakarékos, de én azt szeretem, ha a könyveim "kirakatban vannak", ott a lépcső alá rejtve nem igazán érvényesül a látványuk.

    Regimodilány@ leírtad az álomnappalim :) Nem rossz megoldás a könyvtár, de én olyan türelmetlen kis hörcsög vagyok, ha megtetszik valami, azonnal szeretném olvasni.

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. pedig a világ legkényelmesebb foteljáról és a lábtartó puffról még nem is írtam :)

    Az azonnal olvasásra nekem egy titkom van: jólmenő, vidéki könyvtár. :) Hipergyorsan beszerzik az újdonságokat, viszont kevesen kölcsönöznek, így nem happolják el előlem. Persze amióta dolgozom, nem jutok el könyvtárba :)

    És amíg könyvesboltban dolgoztam, mindenki előtt jutottam a könyvekhez. :)

    VálaszTörlés