2012. december 18., kedd

YA könyveket a fa alá!!!


Ha még nem vettél volna ajándékot könyvmoly ismerősödnek, vagy ha még írod a saját kívánságlistádat a Jézuskának, íme néhány tipp romantikus YA rajongóknak:

Maggie Stiefvater: The Raven Boys – A Hollófiúk

Részemről az egyik legjobban várt könyv az új Stiefvater regény. Imádtam tőle a Mercy Falls- farkasai trilógiát. Ha Maggiet olvasok, mintha zene szólna bennem, édes-bús dallamos. Remélem ezzel az új sorozattal is így leszek!

„Nem látó csak két esetben pillanthat meg egy szellemet Szent Márk éjszakáján; vagy te vagy a lény igaz szerelme... vagy te ölted meg őt.
Blue Sargent minden évben ott áll látó anyja mellett, amikor a halálra várók elsétálnak előttük. Blue sosem látja őket. Ebben az évben viszont egy fiú válik ki a sötétből és megszólítja őt."

Justina Chen Headley: North of Beautiful- Iránytű Önmagadhoz
Gyönyörű és titokzatos lány a borítón. Tanulságos, szívfájdító történettel kecsegtet:

„Magas, szőke és tökéletes az alakja. De aki jobban szemügyre veszi az arcát, már csak arra fog figyelni, hogy valami nincs rendben vele.
Terra titokban azt tervezi, hogy elköltözik a nyomasztó, észak-nyugati kisvárosból a keleti partra, és ott fog továbbtanulni, de zsarnokoskodó apja megakadályozza.
Ám hirtelen minden megváltozik, amikor Terra véletlenül balesetet okoz a kocsijával.”

Stephanie Perkins: Anna és a francia csók
PÁRIZS, PÁRIZS, PÁRIZS, PÁRIZS!!!!!!!
Most komolyan, nem elég ennyi??? Na jó, akkor még…

„Anna nagy várakozással tekint végzős évének kezdete elé atlantai középiskolájában, ahol van egy remek munkája, egy hűséges legjobb barátnője, és egy alakulófélben levő, ígéretesnek tűnő kapcsolata. Így aztán eléggé elkeseredik amiatt, hogy Párizsba kell költöznie egy bentlakásos iskolába( NA MOST KOMOLYAN, ÉN CSERÉLEK VELE, 20 PERC ÉS INDULÁSRA KÉSZ VAGYOK!) - egészen addig, amíg ott nem találkozik Étienne St. Clairrel, aki okos, sármos, gyönyörű, szóval tökéletes... lenne, ha nem volna foglalt.

Aranyos, kis romantikus történetnek ígérkezik, és imádom a borítóját!!!

           


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése