2011. április 30., szombat

Áprilisi beszerzések

Ebben a hónapban sok könyvet vásároltam, viszont mindent akciósan, illetve antikváriumban. Így, bár a lista hosszú, de anyagilag most nem közelítettem meg a csillagászati összegeket. Akkor lennék a legbüszkébb, ha jobban ellent tudnék állni a kísértéseknek.


Az Éjvilágra FFG hívta fel a figyelmem a kampánnyal. A Könyvudvartól beszereztem 590-ért. Wass Albert gyönyörű könyve 490 Ft-os az Auel könyvek pedig 300 Ft/db beszerzések a Könyvfesztiválról
A gójátékos, az Aludj kislány 500 Ft/db volt. A zöldellő fa alatt-ra már azóta várok, amióta belefutottam a BBC feldolgozásba, évekig kerestem, és sehol sem találtam, még angolul sem, de most végre itt van! Ezt az egy könyvet vettem könyvesboltban. 
És a reci példányok: 
A Szellemlány 2-ről és az Alefról már írtam. Mindkét könyvet nagyon élveztem. Félixék majd csak a következő hetekben kerülnek sorra. 
Májusi tervem, hogy átnézem a gyűjteményem, darabról-darabra, és azokat a példányokat, amikről tudom, hogy többé nem olvasom, vagy azokat, amik nem dobogtatják meg a szívem, elcserélem, vagy elajándékozom. 

9 megjegyzés:

  1. Jó kis lista.:) Tényleg nem is költöttél sokat. Pont most olvasom A zöldellő fa alatt c. könyvet.:)A gójátékosra én is kíváncsi vagyok. Hol tudtad beszerezni 500 forintért? Majd a cserekönyveid érdekelni fognak:)

    VálaszTörlés
  2. Engem is érdekelnének a csere könyveid!:)

    VálaszTörlés
  3. Akkor már tudom, is hova kell feltennem a könyveket:)
    Gójátékos, és az Aludj kislány is Tescos beszerzés. Én Kecskeméten a kis Tescoba benézek néha könyvekért, gyakran vannak leértékelve az Ulpiusos könyvek, főleg ünnepek, és a nyári vakáció idején. Gondolom a többi Tescoban is csinálnak hasonlókat.

    VálaszTörlés
  4. Nem, én még nálunk nem találkoztam ilyennel, pedig mindig figyelem!:(

    VálaszTörlés
  5. Látom, téged sem került ki a Trónok harca.:) Én is kíváncsi lettem rá, bár szerintem nem fog tetszeni, de addig nem szeretném elkezdeni a sorozatot, amíg nem bizonyosodtam meg róla.:)
    A cserekönyvekre én is kíváncsi leszek.:)

    VálaszTörlés
  6. Az Anna Karenina ;), ezért nagyon büszke vagyok Rád ;). Á, 500 ft-os Ulpius könyvek, felénk se nagyon szoktak ilyenek lenni :S.
    Egyébként szép a lista megint ;).
    Az e-bookos posztod jutott ma eszembe, amikor megláttam, hogy a Bookline-on kevesebb, mint 700 Ft-ért vannak e-könyvek! Gárdonyit és Szerb Antalt láttam :).

    VálaszTörlés
  7. Sajtosrolo@ amikor megláttam a Trónok harca előzetest, felkiáltottam: ez tiszta Gyűrűk ura! Ezért kezdett érdekelni, előtte még nem is hallottam róla. Ildus barátnőm 1-2 nap alatt elolvasta "nem lehet letenni", ő ezt nem mondja akármilyen könyvre. Ezért én bízok benne, hogy tetszeni fog! :)

    Andiamo@ Anna K. miatt, téged illet a dicséret, mert elindítottad a molyon az eseményt, és mert olyan klassz posztot írtál róla. Így magadra legyél büszke!:)

    Én azt hittem, minden Tescoban van ilyen :S Csak abba ne hagyják nálunk!

    E-bookos hír biztató! Csak így tovább!!!

    VálaszTörlés
  8. Ó, köszönöm szépen! :) Remélem, hamarosan nálad is sorra kerül ;). Majd szétnézek a kívánságlistámon az Ulpiusos könyvek közt és lehet, küldök Neked egy listát, ha látsz valamit, vedd majd meg nekem, légyszi :).

    VálaszTörlés
  9. Rendben, majd küld el a listát a könyvekről, én meg figyelem az akciókat.

    VálaszTörlés