2011. május 31., kedd

Hírek kávé mellé

Jeges kávémat kortyolgatva körbe néztem a blogszférában és a világhálón, íme két fontos hír:

-          -Facebook, és a blogok teli vannak kezdő írókkal. Mindenki szeretné felhívni magára a figyelmet, olvasókat gyűjteni és felkelteni a kiadók érdeklődését.  Gigi, éles kritikai érzékkel megáldott bloger arra vállalkozott, hogy elolvassa, és véleményezi a vállalkozó szellemű kezdő írók munkáit. Gigit ismerve kemény, de mindenképpen korrekt véleményre számíthatsz. ÍRÓPALÁNTÁK FIGYELEM! RÉSZLETEK ITT!

      Másik:
-          Andiamo fejéből kipattant egy elképesztően jó ötlet.  Július 4-én elindul az Olvasás 7 hete 2011 nevű esemény. Mi másról szólna, mint arról, hogy népszerűsítsük az olvasást, terjesszük a moly korságot J Sok blogger, köztük én is csatlakozott, illetve blog nélküli Moly-tagok is részt vesznek benne. A részletek még alakulnak, nyomon követheted ez esemény Facebook oldalán, és Andiamo blogjában is. Július 4-től pedig figyeld a blogokat, minden héten jövünk sok-sok érdekes írással és bízunk benne, hogy jó sokan elkapják a moly-bacikat! 

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm!!! :)))*
    Igaz, az előző posztodhoz tartozik, de hú, micsoda szerzemények! ;))) A jegesmedvés borító olyan szééép és aranyos! :))

    VálaszTörlés
  2. Nincs mit! És le a kalappal előtted, hogy szervezed, lebonyolítod!
    A jegesmedvés: a borító és nagyon aranyos, belül pedig teli van jobbnál-jobb képekkel! Nagyon szép könyv!

    VálaszTörlés
  3. *irul-pirul*
    Holnap úgyis megyek a Szandiba a múlt heti Európás könyveimért, ha eszembe jut,belekukkantok ;). Jegesmedvés takaróm van :P.

    VálaszTörlés