2010. december 31., péntek

2010-es Összefoglaló

Egy-két gubancot leszámítva alapvetően jó volt ez az év. Számos változást és újdonságot hozott. Elkezdtem blogolni, először nem könyves témában, de lassan rájöttem, ez a nekem való.
Nagyon fiatal még a blog, pontosan 2 hónapos és 16 napos. Még mindig alakul, formálódik.
Sok visszajelzést kaptam, nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ennyien benéznek majd hozzám. Köszönöm mindenkinek a megjegyzéseket, a bátorító üzeneteket!  Külön köszönet Nikinek a technikai segítségekért!
Mindig is sokat olvastam, és valami azt súgja ez jövőre se fog változni. Szeretek mások blogjában, molypolcain szemezgetni, így mindig bővül a várólistám.
Ebben az évben botrányos mennyiségű könyvet vettem. Viszont büszkén jelenhetembe, ha nem is mindet, de azért többségüket elolvastam. Sikerült a nagy mellényúlásokat elkerülnöm. Nem éreztem azt, hogy ezt nem kellett volna, ezért kár volt pénzt kiadni. Kutatok az antikváriumban, várom az akciókat, hogy kevesebből megússzam.
Még mindig sokat járok könyvtárba. Az újdonságokat nehéz onnan beszerezni. Nagy megyei könyvtár, nagy olvasóközönség, ehhez képest kevés példányszám egy-egy új könyvből. Kevés antilop, sok éhes oroszlán, vadászunk, versengünk értük.
Hörcsög vagyok, és hörcsög is maradok, szeretem bespájzolni a könyveket. Már most is szép kis gyűjteményem van. Anyukám mondta:" A te gyerekeidnek nagyon jó lesz, mire felnőnek saját könyvtáruk lesz otthon." Jól megszívják, ha nem szeretnek majd olvasni :)
Hangulatfüggő mikor,mit olvasok, szerencsére nagy a választék itthon, így mindig megtalál a tökéletes darab. Ezért jó a gyűjtögetés. Vannak könyvek, amiket megveszek, és heteket néha hónapokat várok vele, így késleltetem a kielégülést.
Örülök, hogy itthon is terjednek a recenziós példányok, és a kiadók is felismerték, hogy milyen lehetőségek rejlenek a blogokban.
Ennyit erre az évre...
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! 

14 megjegyzés:

  1. Nem kell megköszönnöd.
    Boldog új évet és remélem még sok bejegyzést olvashatunk majd tőled. ;o)

    VálaszTörlés
  2. Új könyvekben gazdag, boldog új évet! :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog Új Évet Neked is! :)))

    VálaszTörlés
  4. Boldog új évet kívánok én is!:)

    VálaszTörlés
  5. Sok sikert a blogodhoz, és boldog új évet! :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm mindenkinek! És Nektek is Boldog Új Évet!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon Boldog Új Évet Neked is :-)
    Én is mindig erre gondolok, amit Anyukád szokott Neked mondani, hogy majd milyen jó lesz a gyerekeimnek, mennyi könyv fogja őket körülvenni :-) - mondjuk, még eszembe se jutott az, h esetleg nem fogják szeretni a könyveket. De most, hogy így mondod.... :-D

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm Heloise! Én abban bízok, hogy aki könyvek között nő fel, és azt látja a szülőtől, hogy olvas, annak természetes lesz, és nem fogja azt mondani, fúj, ez unalmas, ciki hobbi.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon boldog új évet Neked is!!!:D

    VálaszTörlés
  10. Neked is Therese, kitartást a vizsgákhoz!

    VálaszTörlés