2011. június 30., csütörtök

Júniusi könyvbeszerzések

 

 

 

 
                                                       
Egy ideje minden hónap végén eljön ama bizonyos nap, amikor számot vetek az adott hónap garázdálkodásairól. Egyszer megjavulok én, jó leszek majd… de most nem voltam J

A lány és a farkas, illetve a Biborhajú recenziós példány a Könyvmolyképzőtől. Benina könyvét most olvasom, a másikról itt már írtam.
Ha maradnék szintén reci példány a Ciceró Kiadótól.

Igyekeztem nem túl sokat költeni, de a Könyvhét engem is megkísértett és el is csábultam.
A The Summoning- A szellemidéző, A mennyország várhat, és a Ne engedj el... előrendelések. Egy részüket ajándékutalvánnyal fizettem, így nem volt olyan vészes az összeg kézpénzes része.

Jane Eyre-t 800 Ft-ért, illetve a Csokoládécipőt 500 Ft-ért NEM LEHETETT OTT HAGYNI!
Életem első Moly cseréjét is megejtettem, a Csitt, csittért cserébe enyém a Csontváros!!!! Jaj, ennek a szerzeménynek örültem a legjobban!
Összesen 9 könyv.
Még mindig tartom magam ahhoz, hogy augusztusban egyet sem veszek!
Egy csöpp összegzés: eltelt az év fele, én hat hónap alatt 30 könyvet olvastam ki. Jó lenne az év végéig még ugyan ennyit elolvasni J  

9 megjegyzés:

  1. De jók a beszerzéseid!:)
    Én most vegetálok ebben a hónapban.De lehet csatlakozok majd hozzád augusztusban is

    VálaszTörlés
  2. Akkor te nagyon ügyes vagy!
    Júliusban még lesz beszerzésem, vár rám 3 könyv :)

    VálaszTörlés
  3. Jó könyvek, közülük a Szellemidéző, a Ne engedj el és A mennyország várhat engem is érdekelnek! Én már feladtam, hogy visszafogom magam, semmi esély rá.:))

    VálaszTörlés
  4. Szilvamag, félek magam részéről is egyet kell értenem veled :) Most a Libriben 2+1 Ulpius akció lesz egészen nyár végéig. Igyekszek ellenállni! :)

    VálaszTörlés
  5. Sok Ulpiusos könyv jelent meg most amire nagyon fáj a fogam, úgyhogy a következő hónapban is sokat fogok költeni. Illetve ebben a hónapban :))))

    VálaszTörlés
  6. Hűű de szép hónapot zártál könyvek terén!Nagyon nagy a kísértés a Libritől kezdve,Alexandra,Líra(itt már 200ft-tól is lehet kapni)olyan szuper akciók vannak,egyre jobban csábítanak!Lehet lekellene valahogy tiltatnom ezeket a honlapokat,állandóan ott lógok:D

    VálaszTörlés
  7. Zitu, az én gépemre is kellene egy ilyen szűrő. Már most kaparom magam, Ulpius, Helikon 2+1 akció stb...

    VálaszTörlés
  8. Jhaj, sajog a szívem némelyik könyvért, amit beszereztél. :) A Csontváros pedig tényleg csodálatos beszerzés volt, bár szubjektív vagyok a sorozattal kapcsolatban. 30 könyv? Én elbújhatok a 7-tel, amennyire volt időm konkrétan (bár, ha számolnám az egyetemi előadásokra kötelező szakkönyveket... de az nem érne :P). Hajrá a további 30-hoz!!! :)

    VálaszTörlés
  9. abstractelf: Köszönöm! Remélem a Csontváros tényleg jó lesz, annyi pozitív véleményt hallottam már róla :)
    Valószínűleg a köv félév szegényesebb lesz olvasás ügyileg, mert szakirodalommal kell kelni-feküdni majd :)

    VálaszTörlés